Nfocus – het alternatief voor Avaya BCMR

English

Vervanging voor BCMR

BCMR / BCMS-Vu is één van de oudste rapportage tools van Avaya. Het bestaat al zolang als de meeste gebruikers zich durven herinneren. Het biedt real-time statistieken en historische rapportage voor Avaya Contact Centers. Maar eerlijk gezegd, het is weliswaar een interessante rapportage tool om mee te beginnen, maar vereist de nodige IT inspanning om in de lucht te houden, de onderliggende technologie is enigszins outdated, zeker in vergelijk met de huidige standaarden en het vraagt om regelmatige updates. Meerdere supervisors zijn zeker mogelijk, maar de stabiliteit in het dagelijkse gebruik wordt er niet beter op.

Nfocus elimineert de noodzaak voor BCMR / BCMS-Vu. Het is een meer dan adequate vervanging.

Web-Based Call Center Rapportage

Tot nu toe is het aanbod aan Contact Center rapportage en Management software beperkt. Het is over het algemeen kostbare software en vaak ingewikkeld om te implementeren.

De hoeveelheid data die wordt geproduceerd is vaak overweldigend en het is hopeloos ingewikkeld om er de relevante gegevens uit te kunnen halen. Vervolgens is het bijzonder lastig om snel en eenvoudig iedereen te voorzien van de juiste stuurinformatie om tijdig de juiste zakelijke beslissingen te kunnen nemen.

meisje1

Nfocus – het alternatief

Ons voorstel is Nfocus:

  • Onbeperkt aantal supervisors
  • 100% web gebaseerd
  • te bekijken met iedere web browser
  • Real-time en historische rapportage
  • Gepland versturen van rapporten via Email
  • Uitgebreide mogelijkheden voor alarmering

Uitgebreide rapportage mogelijkheden

Nfocus heeft een makkelijk toegankelijke web interface en biedt uitgebreide real-time statistieken en historische rapporten die een complete inzage bieden in de dagelijkse operatie van het Avaya Contact Center. De toegankelijke Nfocus rapporten bieden een compleet inzicht in de belangrijkste contact center activiteiten.

Omdat er geen limiet is aan het aantal geautoriseerde gebruikers, kunnen bedrijven iedereen die het nodig heeft, voorzien van de juiste en tijdige contact center informatie. De mogelijkheid om tijdig gefundeerde beslissingen te kunnen nemen verbetert de resultaten van het contact center en reduceert tegelijkertijd de operationele kosten.

Eenvoudig installeren en eenvoudig beheren

Alle versies van Avaya Definity en Communication Manager  en Aura platformen worden ondersteund. Er is geen noodzaak voor een upgrade. Je kunt de Nfocus software direct installeren en gebruiken.

Nfocus installeren is super eenvoudig. Uw web gebaseerde contact center rapportage kan binnen 30 minuten up en running zijn. De hardwarevereisten zijn minimaal, evenals de IT inspanningen.

Nfocus biedt de mogelijkheid om de statistieken van meerdere Contact Centers met elkaar te verenigen in één overzichtelijk makkelijk te gebruiken scherm. De vereiste training is minimaal. Iedereen die weet heeft van contact center rapportage en weet hoe je een browser moet gebruiken, kan snel aan de slag. 

Functioneel, flexibel en betaalbaar

Nfocus is een betaalbaar alternatief voor Avaya Contact Center rapportage, niet alleen voor kleinere en middelgrote Contact Centers met een beperkt budget, maar ook voor Contact Centers met honderden agenten.

Nfocus is een standalone rapportage systeem. Voor CMS gebruikers is er Nfocus Plus.

Ongeacht de grootte van uw Contact Center is Nfocus er om u te helpen de resultaten te verbeteren en de kosten te reduceren door het bieden van de juiste informatie aan de juiste mensen op precies het juiste moment.

Proefinstallatie

Wilt u kennis maken met Nfocus, maak dan gebruik van het formulier op deze pagina om een afspraak te plannen voor een web demo. Ook kunt u Nfocus uitproberen in uw eigen omgeving. Voor meer informatie over Nfocus kunt u de brochure downloaden.

 

 

 

Reageren is niet mogelijk