Nfocus Plus – web rapportage voor Avaya CMS

English

NFocus web based reporting for Avaya

Nfocus Plus Key Features:

100% web gebaseerde rapportages
Gepland Pdf of Excel rapporten versturen
Ongelimiteerd aantal supervisors
Eenvoudig installeren
Eenvoudig te beheren
Eenvoudig te gebruiken

 

Nfocus Plus biedt een web interface en een betere toegang tot belangrijke CMS gegevens en verbetert de bruikbaarheid ervan. Managers zijn zodoende beter op de hoogte van de actuele status van het contact center. Inzichtelijke real-time en historische rapportages maken vaak complexe CMS omgevingen beter inzichtelijk en belangrijke rapportages kunnen makkelijk en snel verstuurd worden. Doordat er geen limiet is aan het aantal geautoriseerde gebruikers zijn organisaties beter in staat om gefundeerde en tijdige beslissingen te nemen waardoor het contact center beter rendeert tegen gereduceerde operationele kosten.

Elke browser, elk apparaat, op elk moment

Gebruik elk apparaat dat voorhanden is op elke plek waar het uitkomt op elk gewenst moment om rapportages en statistieken te bekijken. Laat je resultaten zien op elk gewenst scherm dat een webbrowser kan gebruiken, zelfs op grote LCD schermen. De architectuur maakt gebruik van web architectuur waardoor je vanaf elke werkplek in het contact center, of het bedrijf of vanaf welke plek dan ook direct toegang hebt tot al je kritische indicatoren. Het enig dat je nodig hebt is een browser.

Nfocus Plus voor Avaya heeft dezelfde eigenschappen en functionaliteiten als Nfocus, maar is bedoeld als aanvulling op CMS. Nfocus Plus biedt een ongelimiteerd aantal supervisors, bijzonder handig voor contact centers die hun klanten willen laten meekijken. Nfocus Plus maakt belangrijke contact center data uit CMS beschikbaar voor derden.

Ongelimiteerd aantal supervisors

De web gebaseerde beheertool heeft genoeg aan een browser. Het is niet nodig om aanvullende software te installeren, een standaard browser is alles wat er nodig is. Er zijn geen beperkingen aan het aantal supervisors die kunnen inloggen. Er is ook geen licentie gekoppeld aan het aantal gelijktijdige gebruikers.

Dat betekent dat je net zo gemakkelijk voor elke agent een op maat gemaakt overzicht kunt maken om inzicht te geven in zijn of haar persoonlijke performance.

Eenvoudig PDF of Excel rapporten plannen en versturen

Iets wat menigeen al heel lang op een verlanglijst heeft staan: even snel een rapportje maken als Excel bestand of PDF document om dat elke dag, elke week of op elk willekeurig tijdstip te kunnen versturen.

Met Nfocus kun je elk historisch rapport versturen met een simpele muisklik. Een ingebouwde agenda helpt je daarbij: op elk gewenst moment, elke dag of elke week of welk schema je ook maar wilt bedenken. De rapporten kunnen worden gemaild als PDF of Excel bestand naar managers, supervisors of agenten, of elk ander willekeurig emailadres.

Je maakt een rapport in een paar muisklikken en we laten je zelfs de layout kiezen: staand of liggend.

Eenvoudig te gebruiken

Het navigeren is het browser scherm is eenvoudig en rechtstreeks: met een paar muiskliks kun je diepgaande analyses maken. Gebruikers kunnen inzoomen van real-time gegevens helemaal door naar specifieke data elementen van een willekeurige agent. Iedereen die een beetje bekend is met browser navigatie en contact center statistieken zal weinig problemen ondervinden.

Er is dan ook geen formele training nodig voor gebruikers. De gegevens worden rechtstreeks uit CMS gehaald, gesorteerd en weergegeven op de desktop van gebruikers, op wall displays of op elk willekeurig apparaat. Alle rapporten en overzichten spreken redelijk voor zichzelf.

No formal training is required for end users; the only requirement is basic knowledge of a Webbrowser. Critical CMS data is automatically pulled, sorted, and delivered to users. All reports and views are self-descriptive and easy to navigate. No Desktop Software to Install/Support/Update.

Eenvoudig te implementeren

Het installeren van de software is snel en relatief eenvoudig te doen. De software installeert zichzelf en stelt geen bijzondere eisen aan de server hardware. In minder dan 30 minuten is Nfocus klaar om rapporten te genereren en prestatie gegevens te presenteren. Er wordt niets op desktops geïnstalleerd: voor het beheer volstaat een web-browser. Er worden geen aanvullende browser plugins of extensies geïnstalleerd.

Nfocus Plus is geschikt voor Citrix omgevingen. De centrale installatie zorgt ervoor dat nieuwe releases geruisloos beschikbaar komen voor eindgebruikers. Er is geen IT-staff nodig om clients te configureren, te updaten en te supporten.

Backups kunnen eenvoudig worden opgenomen in de dagelijkse routine. Het rondsturen van backup cartridges is verleden tijd. Door de web-centric architectuur zijn high-availability en Enterprise survivable concepten relatief eenvoudig en overzichtelijk te realiseren.

Eenvoudig te beheren

Eenmaal geïnstalleerd zorgt een krachtig mechanisme van permissies ervoor dat beheerders toegangsrechten kunnen toewijzen aan alle gebruikers zonder tussenkomst van de IT afdeling. Met Nfocus Plus is het geven van toegang een lokale administratieve functie en geen telecom of IT verantwoordelijkheid. Het toevoegen van nieuwe gebruikers of groepen of het wijzigen van bepaalde toegangsrechten is eenvoudig uit te voeren. Met Nfocus Plus kan iedereen geautoriseerd worden om inzage te krijgen in de rapportages, ook agenten, opdrachtgevers of andere stakeholders, zonder additionele kosten. Het complete schema van rechtenstructuur geeft managers, supervisors, opdrachtgevers of zelfs agenten een breder of juist smaller perspectief op de relevante gegevens.

Dankzij dit krachtige schema voor permissies krijgen gebruikers toegang tot precies die informatie die nodig is voor het uitvoeren van zijn of haar primaire taak. Supervisors zien alleen de zaken die relevant zijn: de eigen agenten, skills, VDN’s of Vectoren.

Probeer het zelf

Voor meer info, download de Nfocus Plus brochure of neem vrijblijvend contact met ons op voor een demo. Wil je  Nfocus op proef hebben dan is een 14 daagse proefperiode een interessante optie.

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk